Фаст фууд храни, които всъщност са полезни! Хапвай ги спокойно

1 от 5 Снимки

1. Дюнери


Дори и дюнерите могат да са полезни, когато се приготвят със свежо месо и пресни зеленчуци. Ако се притеснявате от мазните картофки в тях пък, просто можете да ги откажете по време на поръчката;

Свикнали сме да асоциираме заведенията за фаст фууд с вредна храна, която се отразява зле не само на фигурата, но и на здравето ни, тъй като съдържа консерванти, емулгатори и всякакви подобрители на вкуса от неестествен произход.

Доказано е, че специалитетите, които заведенията за бързо похапване предлагат, имат високо съдържание на калории и допринасят за затлъстяването – един от бичовете на новото време.

Отделно вредните съставки, съдържащите се в мазните храни на веригите за бързо хранене, се считат и за причинители на язва или гастрит.

Смята се, че оказват негативно въздействие и върху хормоните. Влошават също така вида на кожата и косата ни. Нека не забравяме, че фаст фуудът е сочен като един от основните виновници за целулит при младите жени.

И все пак не бива да поставяме всички храни, предлагащи се в ресторантите за бързо похапване, под общ знаменател. Специалистите по хранене разкриват, че някои от тях, не само че не са вредни, но могат дори да бъдат приемани като здравословни. Вижте в нашата галерия кои са тези вкусотии, които можете да похапвате без чувство за вина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати