Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Тези сладкиши са най-голямата слабост на зодия Рак

Тези сладкиши са най-голямата слабост на зодия Рак

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 7 Снимки

2. Вафлички


Вафличките са задължителна част от следобеда на Раците. Понякога ги похапват с кафе, а понякога и самостоятелно. Любими са им шоколадовите вафлички.

Представителите на зодия Рак са истински почитатели и ценители на хубавата храна. За тях храненето не е просто начин да задоволят глада си и да си набавят важни витамини и минерали, а ритуал, който да споделят със семейството си.

За Раците е важно да седнат на една трапеза с любимите си хора и да похапнат заедно вкусни блюда. Чрез храната те изразяват любовта си към най-милите същества и си осигуряват позитивни чувства, когато такива им липсват.

Сред храните, които представителите на зодията обичат да готвят и консумират, са картофените ястия, блюдата с пилешко, запеканките и нежните кремсупи. Тези вкусотии успокояват Рака и го карат да се чувства уютно, дори и когато не се намира в пределите на своя любим дом.

Солените гозби не са единствената слабост на Раците. Представителите на този зодиакален знак изпитват потребност и честичко да похапват сладко. Проверете в галерията ни кои са техните любими десерти, без които ежедневието им не би било същото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати