Внимание! Ето кои са любимите сладкиши на зодия Лъв

1 от 5 Снимки

1. Торта Павлова


Тази изключително интересна торта с белтъчни блатове наистина впечатлява Лъвовете. За тях консумацията ѝ е цяло събитие.

Лъвът се отличава с царствен стил. Харесват му луксозните дрехи и накити, които представят личността в най-бляскава светлина. Помпозният му и пищен вкус се отразява не само при модните му решения, но и при избора му на меню.

Лъвът обича големите трапези с изтънчени блюда. Най-много докосват небцето и сърцето му храни като трюфели, черен хайвер, дивечово месо, скариди.

Разбира се, ако нямат възможността да си позволят всички тези луксозни деликатеси, представителите на зодията могат да го раздават и малко по-скромно. Остава обаче условието, че храната на Лъва трябва да е пъстра, свежа и да радва най-вече очите.

Що се отнася до десертите, Лъвовете също предпочитат слънчеви и цветни специалитети. Не е важно те да са много сладки или много тежки, но е важно наистина да носят настроение.

Вижте в галерията ни кои са любимите десерти на представителите на зодия Лъв и съберете вдъхновение, ако ви предстои да гощавате представител на този зодиакален знак.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати