Това са десертите, към които Стрелците са пристрастени

2 от 6 Снимки

2. Диня със сирене


Причината Стрелците да обичат толкова много лятото!

Стрелците са известни със своя свободолюбив и приключенски дух. Те обичат да опознават нови места и култури, както и да похапват непознати храни. Те са експериментатори, които не се страхуват да излязат извън зоната си на комфорт и да опитат нещо ново в кухнята.

Въпреки това си имат любими храни, към които се връщат с удоволствие отново и отново. Стрелците обичат меките и ароматни сирена, които често съчетават с подходящо вино.

Средиземноморската кухня също им е много любима, така че често можете да ги видите да си похапват морски дарове, паста, лазаня, пица. Разбира се, винаги са в настроение и за сочна пържола, полята със сладък дресинг.

По отношение на десертите представителите на зодията също проявяват голямо творчество. Те често обичат да комбинират храни, които за околните изглеждат странни.

Но Стрелеца от опит знае, че тези продукти си хармонират отлично и не би се отказал от тях за нищо на света. Вижте в галерията ни и кои са десертите, към които повечето Стрелци са буквално пристрастени.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати