Gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Излекувайте панкреаса си с тези храни само за 3 седмици без лекарства

Излекувайте панкреаса си с тези храни само за 3 седмици без лекарства

Мария СимоваМария Симова
Автор
50620k
5 от 5 Снимки

5. Просо и тиква


Отървете се от проблемите с панкреаса само за 21 дни. Когато проблемите с панкреаса са толкова сериозни, че вече не можете да продължите да живеете по този начин, опитайте най-сигурното средство – всяка вечер вместо вечеря яжте прекрасната зърнена култура.

Съставки за рецептата:
- 200 г просо
- 2 литра вода
- 300 г тиква
- 1 с.л. масло

Напълнете тенджера с пречистената вода и поставете на огъня да заври. Измийте много добре просото и го добавете към врящата вода, сварете до пълна готовност.

Настържете тиквата на ренде и я добавете към просото, варите до състояние на пюре. Добавете 1 с.л. масло и разбъркайте добре до пълното му разтопяване.

През деня се придържайте към обичайната си диета. А вечерята заменете с тази чудесна каша без други съставки. Ще усетите резултата още след първата седмица, но препоръчително е да завършите курса от 21 дни.

Не чакайте здравето ви да се влоши - тогава може би ще е твърде късно. Вземете на сериозно вашето здраве и начин на живот.

Небалансирано хранене, множество лоши навици, газирани напитки и суетата на съвременния живот предизвикват развитието на панкреатични заболявания. Всичко започва с обикновен дискомфорт. Обикновено повечето хора не обръщат внимание на тези симптоми. Въпреки това, ако към тези симптоми се добавят стрес и лекарства, състоянието се влошава значително и премахването на лошото самочувствие е вече трудно или дори невъзможно.

Първите проблеми с панкреаса водят до нарушение на храносмилателната система. В същото време състоянието на черния дроб и сърцето се влошава. Вследствие на това тялото страда от холецистит и панкреатит, повишена температура, гадене, често повръщане и общи заболявания. В резултат на това, често ще посещавате болници и ще трябва да следвате стриктни диети.

Излекувайте се с достъпните средства. Изпробвайте тази тинктура от две билки. Необходимо е да залеете с 200 мл вряща вода 1 с.л. безсмъртниче и 1 с.л. лайка. След 30 минути прецедете отварата и е препоръчително да я пиете в охладена форма. За ефективно лечение приемайте по 0.5 чаша 2 пъти на ден 30 минути преди хранене. Приблизителният курс на лечение трае около 2 седмици.

В галерията горе събрахме още продукти, които ще облекчат проблемите ви с панкреаса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати