Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Ето ги най-любимите десерти на зодия Водолей

Ето ги най-любимите десерти на зодия Водолей

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 5 Снимки

2. Десерти със сирене с боровинки


Комбинацията между сладко и солено допада на Водолеите. Биха съчетали любимото си сирене с боровинково сладко, а също така и с мед.

Водолеите са хора, които знаят как да се наслаждават на живота и храненето е сред най-големите им удоволствия. Те са наясно със здравословните опасности, които фаст фуудът и мазните колбаси крият, но не са готови да се откажат от тях.

Така че, често можете да ги видите да си похапват джолан, плескавица, дробчета, сланинка, пържени картофи. Но Водолеите се стремят и да балансират менюто си, като гарнират изброените месни деликатеси с голяма свежа салата.

Морската храна също е слабост на Водолея. Мидите, калмарите, рибата присъстват редовно на трапезата му. Яйцата и сирената също са му любими, като дори и млечните продукти с по-наситен аромат не могат да го откажат от страстта му.

По отношения на десертите Водолеят също обича разнообразието от вкусове. Харесва му да експериментира и сам да си приготвя някои от тях. Разбира се, няма против и някой да го изненада приятно с вкусен подарък. Вижте в галерията ни и тези от сладкишите, които са особено любими за представителите на зодия Водолей.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати