Изработи обяда си в ресторанта на Бон Джоуви

Изработи обяда си в ресторанта на Бон Джоуви
Снимка: Billboard
Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
23.20 лв.
Виж ››

Редица световни звезди се занимават с благотворителност. Докато някои създават фондации, други действат. В ресторанта на Бон Джоуви налице е най-интересната практика.

Рок-великанът Джон Бон Джоуви е решил да покаже съпричастност към бедните по един малко по-нестандартен начин. В ресторанта му в Ню Джърси храните в менюто нямат цена. За тях всеки може да плати толкова, колкото има. А ако няма нищо, може да заработи обяда си.

По правилата на Бон Джоуви всеки плаща, колкото прецени и с колкото пари разполага. Ако пък няма нито цент в джоба, пак е добре дошъл. След обяда той просто ще трябва да си го изработи - да измие няколко чинии в кухнята или да сервира на други клиенти. Това дава дори на най-бедните напълно свободен достъп до здравословни ястия всеки ден.

Името на ресторанта на музиканта е Soul Kitchen или Кухня за душата. Той се намира в градчето Ред Банк и е основан през 2011 г. За създаването му певецът и съпругата му Дороти са похарчили 250 хил. долара.

Като родители на четири деца те са категорични, че стоят далеч от вредната храна и се стремят менюто им винаги да е от здравословни храни, приготвени по всички правила на кулинарията.

Самият рокпевец често работи в ресторанта си. В заведението навсякъде има приветстващи надписи, като Всички са добре дошли на нашата маса, Приятелството е дневният ни специалитет, Веселата компания събужда апетита и други.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати