Галактическите яйца ще са хит този Великден! Ето как да ги направите

Галактическите яйца ще са хит този Великден! Ето как да ги направите
Снимка: vivalafood.com

Ако прекарвате много време във виртуалното пространство и най-вече в социалните мрежи, то със сигурност ви е направило впечатление, че галактическите разцветки буквално превзеха света. Цветовите комбинации, вдъхновени от Космоса, се появяват все по-често в грима, облеклото, маникюра.

Кулинарията също не остана далеч от манията по галактическите разцветки. И ако досега се радвахме на галактически сладкиши, то сега е време да ви представим галактическите яйца, който ще са хит този Великден.

Характерно за тях е, че са обагрени в синьо, лилаво, бяло, розово и блещукат. Украсата им се прави много лесно и стига да имате необходимите материали, можете да превърнете най-обикновените варени яйца в истинско произведение на изкуството.

Ето и как да си направите феноменалните галактически яйца в домашни условия и да изненадате близките си на празника Възкресение Христово.

Необходими продукти: 10 яйца, 1 пакетче кристали за яйца, оцет, бои за яйца, памук.

Начин на приготвяне: Сварете яйцата с кристалите по начина, описан на опаковката на продукта. Оставете яйцата да изстинат добре във водата.

Междувременно в различни съдове подредете бои в синьо, розово, лилаво или избрани от вас цветове. Разтворете боите по указания на опаковката начин и при необходимост добавете по малко оцет.

Вземете парче памук и върху него капнете от всички боички, а след това бързо поставете сварено яйца вътре и го завийте с памука.

Оставете така около десетина минути, отстранете памука и подредете яйцата в подходящ съд. Вашите галактически яйца са готови!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ана Мики
Ана Мики
10.04.2020 11:36
Изглеждат наистина невероятно. Ще пробвам вашия вариант за великденски яйца.
0
0