Gotvach.bg»Статии»Празнична Трапеза»Галактическите яйца ще са хит този Великден! Ето как да ги направите

Галактическите яйца ще са хит този Великден! Ето как да ги направите

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
Галактическите яйца ще са хит този Великден! Ето как да ги направите
Снимка: vivalafood.com

Ако прекарвате много време във виртуалното пространство и най-вече в социалните мрежи, то със сигурност ви е направило впечатление, че галактическите разцветки буквално превзеха света. Цветовите комбинации, вдъхновени от Космоса, се появяват все по-често в грима, облеклото, маникюра.

Кулинарията също не остана далеч от манията по галактическите разцветки. И ако досега се радвахме на галактически сладкиши, то сега е време да ви представим галактическите яйца, който ще са хит този Великден.

Характерно за тях е, че са обагрени в синьо, лилаво, бяло, розово и блещукат. Украсата им се прави много лесно и стига да имате необходимите материали, можете да превърнете най-обикновените варени яйца в истинско произведение на изкуството.

Ето и как да си направите феноменалните галактически яйца в домашни условия и да изненадате близките си на празника Възкресение Христово.

Необходими продукти: 10 яйца, 1 пакетче кристали за яйца, оцет, бои за яйца, памук.

Начин на приготвяне: Сварете яйцата с кристалите по начина, описан на опаковката на продукта. Оставете яйцата да изстинат добре във водата.

Междувременно в различни съдове подредете бои в синьо, розово, лилаво или избрани от вас цветове. Разтворете боите по указания на опаковката начин и при необходимост добавете по малко оцет.

Вземете парче памук и върху него капнете от всички боички, а след това бързо поставете сварено яйца вътре и го завийте с памука.

Оставете така около десетина минути, отстранете памука и подредете яйцата в подходящ съд. Вашите галактически яйца са готови!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ана Мики
Ана Мики
10.04.2020 11:36
Изглеждат наистина невероятно. Ще пробвам вашия вариант за великденски яйца.
0
0