Хапвай умно и икономично с тези трикове за здравословно и бюджетно хранене

1 от 6 Снимки

1. Пазарувайте сезонни и местни храни


Те са по-вкусни и евтини от екзотичните плодове и зеленчуци, които ще откриете на пазара. Освен това е доказано, че храната, отгледана в района, в който сме израснали, е по-здравословна за организма ни от тази, идваща от някое далечно място.
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер L-XL)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер L-XL)
13.00 лв.
Виж ››

В днешно време навсякъде се тръби, че диетичното и здравословно хранене е ключът към дългия живот. Но ако искаме да похапваме вкусно и питателно, без да вредим на тялото си, се налагаме и да отделяме по-голяма сума за храна.

Както навярно и сами сте забелязали, здравословните екзотични продукти са със значително по-висока цена и не всеки може да си ги позволи.

И все пак не е невъзможно да си изработите здравословен план за хранене, който и да е бюджетен. Просто трябва да сте готови да отделите повече време и да сте изобретателни.

С известни усилия ще успеете да си осигурите полезно меню на достъпна цена и няма да се налага да отделяте цялата си заплата за храна.

Ако още не сте се досетили как да се случи това, надникнете в галерията ни. Там сме подготвили за вас няколко ценни съвета, които ще ви помогнат да си осигурите вкусен обяд или вечеря на прилична цена. Оттук нататък няма да има бариери между вас и здравословното хранене!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати