Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Хапвай умно и икономично с тези трикове за здравословно и бюджетно хранене

Хапвай умно и икономично с тези трикове за здравословно и бюджетно хранене

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 6 Снимки

2. Следете намаленията


Има брошури, а и мобилни приложения, които ви показват намаленията на хранителните стоки в търговските вериги. Просто ги следете и пазарувайте на едро, за да си осигурите по-евтина храна за по-дълъг период от време.

В днешно време навсякъде се тръби, че диетичното и здравословно хранене е ключът към дългия живот. Но ако искаме да похапваме вкусно и питателно, без да вредим на тялото си, се налагаме и да отделяме по-голяма сума за храна.

Както навярно и сами сте забелязали, здравословните екзотични продукти са със значително по-висока цена и не всеки може да си ги позволи.

И все пак не е невъзможно да си изработите здравословен план за хранене, който и да е бюджетен. Просто трябва да сте готови да отделите повече време и да сте изобретателни.

С известни усилия ще успеете да си осигурите полезно меню на достъпна цена и няма да се налага да отделяте цялата си заплата за храна.

Ако още не сте се досетили как да се случи това, надникнете в галерията ни. Там сме подготвили за вас няколко ценни съвета, които ще ви помогнат да си осигурите вкусен обяд или вечеря на прилична цена. Оттук нататък няма да има бариери между вас и здравословното хранене!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати