Оригинални идеи за салати с яйцата от Великден (СНИМКИ)

Възкресение Христово е един от двата най-значими и дългоочаквани християнски празници. По традиция той се посреща с големи трапези, а боядисаните варени яйца са атракцията на всяка трапеза.

Когато сте приготвили за празника ограничено количество яйчица, те бързо биват изконсумирани и не ви се налага да умувате в какво да ги вложите. Когато обаче сте насъбрали няколко кори, употребяването на варените великденски яйца се превръща в сериозно предизвикателство.

Великден е любим празник на цялото семейство, а боренето с яйца е вълнуващо за малки и големи. И ако през първите дни всички у дома с охота излапват яйцата, то до 3 ден те вече са омръзнали. Тогава на всяка домакиня ѝ се налага да прояви повече изобретателност, за да употреби яйцата.

Студените сандвичи са опция, но салатите с яйца са за предпочитане, защото са по-леки и здравословни. А когато за направени с повече творчество, отново ще върнат интереса на семейството ви към сварените яйца.

Атрактивни, свежи и забавни салати с великденски яйца сме ви подготвили и ние в нашата галерия. Вижте как да ги дегизирате, за да пробудите интереса и апетита на близките си.

Открийте още лесна диета с варени яйца и рецепти за кюфтета от варени яйца.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати