За нишестето в лютеницата

1 от 7 Снимки
Лютеница

Нишестето в лютеницата се добавя, за да се постигне еднородна консистенция на продукта, тъй като производствената лютеница се прави от пиперково и доматено пюре, които съдържат и вода.

Примерно в продуктите Първомай на Булконс имат много нисък процент нишесте в съдържанието на лютеница, защото използват натурално пюре от домати и чушки, а не консервирано. Натуралното пюре изисква добавянето на по-малко количество вода и на по-малко нишесте в крайния продукт.

Доматеното и пиперково пюре на Булконс Първомай ООД се произвежда изцяло от български пресни зеленчуци – това прави техните продукти уникални на българския пазар.

Фабриката на Булконс Първомай е разположена в сърцето на един от най-плодородните райони в страната. Благодарение на това се използват за продукцията само най-качествените български зеленчуци и плодове – различни сортове домати, червени чушки, патладжани, лук.

Много важна част от технологията за производството на продукти с марката Първомай е съхранението на доматените и пиперкови пюрета. Пюретата се съхраняват в специални съдове, наречени танкове като единични концентрати – тази технология запазва техния натурален цвят и вкус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати