Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Три протеинови смутита за отслабване и здраве

Три протеинови смутита за отслабване и здраве

Антония Р.Антония Р.
Джедай
1k1232
бананово смути

Представяме ви 3 рецепти за вкусни и здравословни смутита, които ще ви помогнат да се разделите с излишните килограми и да подобрите здравето си. Смутитата могат да се консумират и за закуска, и като междинно хранене.

В тези рецепти изобилства протеинът, който е ключов фактор за сбогуването с мазнините, ускоряване на метаболизма и изграждането на мускули.

С тези домашно приготвени смутита ще се чувствате сити и заредени с енергия. Подходящи са за консумация и ако редовно посещавате финес залата, защото ще ви осигурят необходимата физическа издръжливост за упражненията.

В галерията ни може да видите примерни рецепти за протеинови смутита, които може да си приготвите вкъщи.

1. Смути с банан и овес

За това смути поставете в блендер 2 супени лъжици овес, 2 банан, 1 супена лъжица фъстъчено масло, 1 чаша обезмаслено мляко и една четвърт чаена лъжица канела.

2. Смути с авокадо и банан

зелено смути

За това смути трябва да смесите 1 чаша обезмаслено мляко, половин авокадо, 1 банан и 1 чаена лъжица мед. След като добре миксирате съставките в блендер, може да го изпиете.

3. Смути с манго и кисело мляко

жълто смути

За това протеиново смути ще са ви нужни половин чаша вода, половин чаша лимонов сок, половин манго, половин чаена лъжичка мед, 1 чаша обезмаслено кисело мляко, щипка ванилия и кардамон. Може да го поръсите и с шам фъстък.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest