Кисело мляко преди всяко хранене – задължително!

Киселото мляко е задължително преди всяко хранене. Приемете го като ордьовър и няма да сгрешите.

Диетолози препоръчват типично българския продукт преди всяко хранене. То има благотворен ефект върху състоянието на храносмилателната система и ограничава възпаленията.

Ако приемете киселото мляко като ордьовър преди всяко хранене, то ще свали кръвното налягане. И не само. То предотвратява артрита и нормализира нивата на бактериите в храносмилателната система.

Киселото мляко е особено полезно за хората, които ядат много месо и въглехидрати. То ограничава възпаленията, предизвикани от наситените мазнини и нормализира нивата на глюкозата.

Ново изследване по въпроса доказва напълно, че ферментиралите млечни продукти като кисело мляко и сирене имат благотворен ефект върху състоянието на храносмилателната система. Освен това ограничават възпаленията. Това пряко противоречи на разпространените препоръки да бъдат избягвани млечните продукти.

Ефектът на киселото мляко е незабавен и се задържа до девет седмици. Много е вероятно с времето той да се увеличава. Дневната доза кисело мляко е 340 гр. Не я пренебрегвайте и скоро ще усетите ползите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати