Какво можем да си направим с пасатор?

1 от 8 Снимки
Пасатор

Пасаторът е кухненски уред, който е така дълбоко навлязъл в ежедневието на една съвременна домакиня, че едва ли бихме си представили кухнята без него.

Пасаторът представлява малък електродомакински уред и голям помощник в кухнята. Основното му предназначение е да смесва твърди с течни храни и смилане на някои продукти.

Той е основен уред, използван за приготвянето на кремсупи, детски пюрета и каши. С него успешно се пюрират плодове, зеленчуци и приготвят смутита и шейкове.

С помощта на пасатора се приготвя бързо и лесно песто. Вместо досадното счукване в хаванче, на помощ идва пасаторът. Едно-две-три натисквания на бутона и готово.

С него се смилат домати, разбърква се айрян. Няма по-лесен начин за приготвянето на домашна майонеза от този с разбиването ѝ с пасатор. Друго предимство на този малък електроуред е, че не заема много място и стоейки на кухненския плот е винаги под ръка.

Лесен е за поддръжка и поради тази причина неговото използване се е наложило до толкова, че едва ли има домакиня, която да не притежава това малко бижу, което безкрайно би улеснило работата ѝ.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати