Ето до какво води неправилното съчетаване на храните

Неправилно съчетаване на храни
Комплект от 3 японски ножа с калъф за носене-30%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 японски ножа с калъф за носене
79.00 лв.
55.00 лв.
Виж ››

Безразборното съчетаване на храните пречи на нормалното храносмилане — разграждане и усвояване на хранителните вещества. Част от тях остават неразградени, ферментират, разлагат се с отделяне на отрови, което води до замърсяване и отравяне на организма и се явява една от основните причини за различните заболявания.

При безразборното хранене храносмилателните органи, бъбреците, черният дроб се натоварват излишно с преработката на голямо количество храна, която не се смила и не се оползотворява напълно, тъй като не е комбинирана правилно.

Изразходва се излишно жизнената енергия на човешкия организъм, което води до преждевременно остаряване и скъсяване на живота.

Калории
Снимка: AdmeRu

Изразходването на средства за закупуване на тези големи количества продукти, които не се оползотворяват напълно в организма поради неправилно съчетаване е следващ въпрос, който за по-голяма част от хората също има голямо значение.

През време на младостта повечето хора не полагат необходимите грижи за здравето си. Младият организъм понася безразборното съчетаване на храните без остри видими признаци, но вредното и дразнещо действие на отровите се натрупва и в по-късна възраст дава своето отражение с появата на различни заболявания, наднормено тегло, диабет, язви и т.н.

Дебело дете

Нужно ли е да храним неправилно детето и в резултат на това имунната му система да отслабне, да го тъпчем с антибиотици, да съсипваме организма му, да се разболява от язви, диабет, наднормено тегло и едва когато порасне, да си създава само нови навици, което е много по-трудно?

Пътят към здравето на детето е в наши ръце и е много по-прост и лесен — да го храним правилно и да му създадем правилни навици на хранене, за да се радва през целия си живот на цветущо здраве.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати