Древната японска рецепта чудо за отстраняване на бръчки

Древната японска рецепта чудо за отстраняване на бръчки

Без съмнение японските жени са едни от най-красивите жени в света и най- важното е, че във всяка възраст изглеждат страхотна. Определено тайната на красотата им се крие в инструмент, който се използва от векове, а основната му съставка е ориз.

За подмладяване на кожата оризът наистина е незаменим. За съжаление с изключение на японците много малко хора знаят за неговите чудесни свойства.

Той съдържа линолова киселина и сквален, които са мощни антиоксиданти, стимулира производството на колаген, който значително забавя образуването на бръчки. Оризът е богат на витамин Е и гама-оризанол, който е известен със своята способност да предпазва сърцето и да намалява холестерола в кръвта.

Предлагаме ви, да приготвите по стара японска рецепта проста маска, която ще изглади бръчките ви и ще ви предаде перфектен тен. Тази маска ще направи кожата ви здрава и овлажнена.

Древната японска рецепта чудо за отстраняване на бръчки

Рецепта за японска маска против бръчки:

3 с.л. ориз

1 с.л. мед

1 с.л. топло прясно мляко

Древната японска рецепта чудо за отстраняване на бръчки

Сварете ориза и го прецедете, но запазете водата, в което е врял. Оризовата вода има силни антиоксидантни свойства. Тя хидратира кожата и стимулира кръвообращението, помага при елиминиране на бръчките и намалява възпалението.

Смесете топлото мляко със сварения ориз и добавете лъжица мед.

Почистете кожата си на лицето, като нанесете маската върху него и я оставете да изсъхне. След което изплакнете лицето си с водата, в която сте варили ориза. Нужно е да повторите тази процедура още веднъж в седмицата, за да постигнете по-добър ефект.

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати