Ако обичаш шоколад Нутела, може да се запишеш за работата-мечта

1 от 3 Снимки

Компанията, произвеждаща популярния течен шоколад Нутела, търси 60 души с изострен вкус, за да им предложи работата-мечта за повечето хора – дегустиране на шоколад.

Италианската компания Ferrero е обявила, че търси хора със силни сетива спрямо сладкарските изделия и ако искате да станете част от екипа, който ще подпира перфектната рецепта за Нутела, сега е моментът да кандидатствате за свободните позиции в сайта на компанията.

Задълженията на 60-та дегустатори са да тестват различни продукти, които по традиция се прибавят към течния шоколад. 40 от тях ще преминат и платено обучение, като в края ще получат сертификат за професионален дегустатор.

Обикновено тази дейност се извършва от служителите на Ferrero, но този път от компанията са решили да съберат обикновени хора и да се доверят на техния вкус.

Освен че ще научим повече за предпочитанията на клиентите, ще можем и да обучим някои от тях как да различават качествените продукти от сладкарските полуфабрикати.

По време на обучението дегустаторите ще се учат как да изострят чувството си за мирис и вкус, така че да разпознаят качествения продукт само от една хапка.

Обучението ще се провежда веднъж седмично в седалището на Ferrero в Италия и ще продължава 4 часа. Триседмичният курс започва от 30 септември тази година.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати