Суперефективни домашни рецепти при окосмяване по лицето

1 от 5 Снимки

1. Лимон и мед


Използването на лимон и мед ще ви даде изключителни резултати. Смесете 1 с.л. мед с 1 ½ с.л. лимонов сок, нанесете сместа върху участъците на лицето, където имате нежелано окосмяване. Масажирайте кожата за 2-3 минути, след което оставете сместа да действа в продължение на 30 минути, изплакнете.

Нежеланото окосмяване на лицето предизвиква личен дискомфорт на тези, които не го искат. Окосмяването се предизвиква от небалансирани хормони, дисфункция на щитовидната жлеза и наследственост.

Медикаментите и други лечения могат да ви помогнат да се отървете от окосмяването временно, но има естествени средства, които биха оказали много по-добро действие, за да се отървете от този проблем по естествен начин без странични ефекти.

Предлагаме ви списък с домашни средства за защита от прекомерно окосмяване по лицето. Използването на горепосочените средства ще ви помогне да се отървете от нежеланото окосмяване на лицето, без да пръскате излишни средства в козметични салони. Ако сте алергични или чувствителни към някоя от съставките – НЕ използвайте!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати