Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Суперефективни домашни рецепти при окосмяване по лицето

Суперефективни домашни рецепти при окосмяване по лицето

Мария СимоваМария Симова
Автор
50620k
5 от 5 Снимки

5. Маска от яйца


Маска от яйца – това домашно средство можете да използвате за премахване на окосмяването по лицето. Вземете един суров белтък, добавете 1 с.л. захар и 0.5 с.л. царевично брашно. Поставете ги в блендер, за да приготвите гъста паста, и нанесете върху зоната на нежеланото окосмяване. Изчакайте да засъхне и махнете маската, когато я премахнете – космите ще бъдат премахнати заедно с нея.

Нежеланото окосмяване на лицето предизвиква личен дискомфорт на тези, които не го искат. Окосмяването се предизвиква от небалансирани хормони, дисфункция на щитовидната жлеза и наследственост.

Медикаментите и други лечения могат да ви помогнат да се отървете от окосмяването временно, но има естествени средства, които биха оказали много по-добро действие, за да се отървете от този проблем по естествен начин без странични ефекти.

Предлагаме ви списък с домашни средства за защита от прекомерно окосмяване по лицето. Използването на горепосочените средства ще ви помогне да се отървете от нежеланото окосмяване на лицето, без да пръскате излишни средства в козметични салони. Ако сте алергични или чувствителни към някоя от съставките – НЕ използвайте!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати