Това трябва да е единственият начин, по който се продават банани!

Банани

Позната ситуация, която винаги се случва с бананите. Ако купите връзка зрели банани, последният ще презрее и ще се скапе, докато стигнете до него. Ако пък изберете зелени банани, трябва да изчакате, за да ги изядете - и след като веднъж са готови за консумация, последният отново ще презрее, докато му дойде реда.

Тази ситуация може да не е проблем – поне ако живеете в Корея. Корейската верига за хранителни стоки E-Mart е започнала да продава пакети от шест банана, всеки в различен етап на зрялост. В най-лявата част, първият банан може да се яде в деня на покупката, а последният банан, най-вдясно, ще узрее за няколко дни. E-Mart е нарекъл нововъведението сиharu hana banana или По един банан за всеки ден. Гениално хрумване, нали?

Пакетът с банани е с много хубав жълто-зелен цвят преливащ отляво надясно, а това гарантира, че човек винаги ще има узрял банан под ръка.

Банани

Първият банан в опаковката е напълно узрял и готов за ядене веднага, а следващият е леко неузрял, но вероятно ще бъде готов за хапване още следващата сутрин.

По целия път отляво надясно последният банан е яркозелен и в никакъв случай в този си вид не трябва да се яде. Но докато минат 5 дни и вие хапвате всеки ден по един от другите банани, последният ще достигне необходимата степен на зрялост и ще бъде перфектен за консумация.

Презрял банан

Пакетът на E-Mart По един банан за всеки ден е достъпен само в Корея, но ще бъде лесно за всеки сам да си подбере в кошницата своите шест различни по цвят и степен на зрялост банани. Просто ги изберете внимателно, докато постигнете своя собствена жълто-зелена дъга. По този начин дори няма да имате нужда от подобен пластмасов контейнер, което си е глътка свеж въздух за околната среда.

А дали продавачите в магазина ще се ядосат, ако започнем да ги купуваме по този начин, предстои да разберем.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати