Tescoma - всичко необходимо за вашата кухня!

Tescoma - всичко необходимо за вашата кухня!
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods-29%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
20.00 лв.
Виж ››

Готвенето е любимо занимание не само за много жени, но и мъже. Заставаме пред котлона и започваме да творим магия с ръце. Съчетаваме различни рецепти, експериментираме с нови неща, като всяко готвене е едно уникално и различно преживяване. За едно истинско удоволствие при приготвянето е необходимо да разполагаме с качествени уреди и прибори, които да служат безпроблемно.

Стане ли дума за качество, Tescoma e една от най-добрите марки, представени на българския пазар, които дават своето начало още през далечната 1992 година. Чешката марка, бавно и сигурно, се затвърждава на пазара като истински лидер с продуктите, които предлага.

Tescoma - всичко необходимо за вашата кухня!

С отварянето на първия си клон в Италия, година след година, производителите на кухненски пособия печелят доверието на все повече хора.

Благодарение на качествената изработката и използваните материали, Tescoma става предпочитаната марка за всеки прибор или съд, необходими за кухнята. Продуктите на марката са разделени в различни серии и на практика покриват всичко необходимо за обзавеждането на една кухня.

Tescoma - всичко необходимо за вашата кухня!

Към днешна дата Tescoma разполага с голям брой фабрики в много държави, а приборите са разпространявани в цяла Европа. България не прави изключение и тук също се радваме на невероятната марка, благодарение на интернет магазин Drebisimo. В Drebisimo ще откриете най-пълната гама продукти на Tescoma, представени в България. Ще оборудвате кухнята, като истински професионалист. Пълната гама продукти с марка Тескома, които се предлагат в България, може да откриете на https://drebisimo.com/17_tescoma.

В магазина са представени всички по-известни серии на Тескома, като:

• най-голямата серия Presto. Тя включва различни видове рендета, белачки, приспособления за оформяне и декориране на храна, карвинг и много други;

• прибори висок клас от серия President. Страхотни кухненски прибори изработени от най-висок клас неръждаема стомана;

• Серия Delicia - за майсторите сладкари. Всякакви видове инструменти за приготвяне и украса на сладкиши, десерти, печива и други сладкарски изделия;

• Ножовете са представени от сериите Azza за най-взискателните готвачи и серия Precioso за всекидневна употреба;

• В магазина са представени много други продукти на Tescoma от сериите Club, Space Line, Handy, Vitamino, Della Casa и други.

Продуктите са разделени по категории, така че да улеснят вашето търсене и да откриете бързо и безпроблемно необходимия прибор.

Разбира се, не бива да пренебрегваме и цената на стоките. За висококачествена марка, каквато е Tescoma, най-вероятно очаквате високи цени, недостъпни за повечето домакинства. За разлика от други онлайн магазини в Drebisimo цените са съобразени спрямо клиентите и са изключително достъпни.

А защо са толкова важни качествените прибори и уреди в кухнята? Приготвянето на кулинарни шедьоври става много по-лесно и с много по-голямо удоволствие, когато използвате кухненски прибори, създадени с внимание и към най-дребния детайл. Прибори, които лесно се почистват, с които лесно се работи и които украсяват кухнята.

Сгответе любимото ястия с най-добрите прибори, предлагани на пазара! С магазин Дребисимо и Тескома за повече удоволствие по време на готвене!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати