За лечебните сили на водата и нейното влияние върху нас

вода
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня
20.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Човек се състои от около 70% вода, която може да се промени в зависимост от мислите ни. Водата съществува в природата в твърдо, течно и газообразно състояние (можем да наблюдаваме и трите фази). В този смисъл може да се нарече уникално вещество. Вижте кои са лечебните сили на водата в следващите редове.

Отвореното състояние на водата практически е потвърждение на принципа "всичко във всичко", във всички материални системи, което се превръща в основа за управление на информацията, основата на живота.

Водата има молекули, които четат информация от обекта, в който се намира. Тя може да си спомни отрицателната и позитивната енергия. Отрицателната вода може да се отрази лошо върху вас, ако се използва.

Да, водата помни всяка информация много добре. Всяка дума или мисъл е вибрация, която променя структурата на водата и тя става жива или мъртва, в зависимост от нашите цели.

Лечебните минерални води са води, които имат уникални свойства, поради наличието в техния състав на различни минерални, органични или радиоактивни вещества.

Обогатената със сребро вода може да се счита за модерен аналог на мъртвата вода. Нейният бактерициден и антисептичен ефект е доказан.

лечебна вода

Методът на електролизата получава в лаборатории "жива" (алкализирана) и "мъртва" (кисела) вода. Замразена или магнетизирана водата има свойствата на "жива".

Понякога мъртвата вода се нарича лечебна вода, защото има свойството да лекува рани.

Хората са вярвали, че живата вода връща живота на мъртвите и връща зрението на слепите, което прави напитката героична.

Благодарение на свойствата си, използването на обикновена вода допринася за жизнеността, доброто настроение, гладката и чиста кожа.

Можем да кажем, че нашето благосъстояние, външен вид и здраве са 80% зависими от количеството и качеството на консумираната вода. Опитайте се да пиете филтрирана вода. Водата трябва да бъде чиста. Трябва да пиете вода 30 минути преди хранене и 30 минути след това. Разбира се, вода трябва да се пие и през целия ден.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Теодора Мещерова
Бях гледала един документален филм за водата, в който се прави опит в две бутилки с вода. На едната бутилка и се вика и крещи повече от два мессеца,а на другата й се говорят мили неща пак за същия период. Резултата е, че водата в бутилката, на която са крещели водата е потъмняла и е станала отвратителна, а другата, на която са говорили мили думи е била чиста и вкусна за пиене.
0
1