Отслабвайте бързо с разтоварващи дни

Отслабвайте бързо с разтоварващи дни

Задават се топлите слънчеви дни и безгрижното излежаване край басейна и на плажа. Какво? Сутринта не харесахте фигурата си в отледалото ли? Ако е така, запретвайте ръкави и започвайте бързата диета с разтоварващи дни.

Диетолози съветват два пъти в седмицата, най-добре понеделник и събота, да се подлагате на разтоварващи дни. Какво трябва да консумирате през тях:

- 1.5 килограма ябълки. Можете да ги приемате и печени, но не гарнирани със задар.

Отслабвайте бързо с разтоварващи дни

- или 1.5 литър айрян и 200-300 грама прясна извара.

- или килограм и половина салата от пресни зеленчуци (зеле, моркови, цвекло, репички). Позволено е да добавите растителна мазнина.

По време на двата разтоварващи дни можете да пиете и плодове чайове, за предпочитане шипков.

В останалите дни, извън двата разтоварващи, не трябва да консумирате захар, хляб, макарони и сол.

Но можете да похапвате мюсли със сушени плодове (сутрин и вечер), а през деня – парче обезмаслен кашкавал със салата, съветват английски диетолози, цитирани от Би Би Си.

Специалистите позволяват да хапвате също по 300 грама обезмаслено сирене. Сухо вино също можете да пиете.

Ако се придържате към този хранителен режим, ще стопите по около 4-5 килограма за един месец. Организмът ви ще се заразва още повече, ако вместо асансьора и автомобила, изкачвате пеша стълбите и се придвижвате на собствен ход от вкъщи до офиса си.

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Владимир
Владимир
17.05.2013 21:59
За организъм , който има определен режим на хранене , тези разтоварващи дни ще го натоварват с чувство за глад и на следващият ден ще се стреми да навакса загубеното !Другото което е , че суровите плодове и зеленчуци допълнително ще дразнят лигавицата на стомаха и освен чувство на глад ще има и напрегнато , изнервено състояние в тези дни . Отделно , че не виждам мястото на репичките в цялата тази история !Мисля , че е по-разумно част от плодовете и зеленчуците да минат някаква термична обработка , а репичките да се заменят с карфиол , колраби(гулия), броколи .Вместо хляб да се ползват крекери или оризови питки .
0
0