Бързата диета на Голди Хоун

Бързата диета на Голди Хоун

Американската актриса Голди Хоун прибягва до бързата си диета, когато има нужда да свали някой и друг килограм. Диетата трае 9 дни и е подходяща за жени, които имат опит в спазването на оскъден хранителен режим. Останалите трудно ще издържат.

По време на диетата трябва ежедневно да пиете по 3 литра вода. Препоръчително е по време на хранителния режим активно да спортувате. Подходящи са упражнения, избрани от фитнес инструктор.

Диетата й е базирана на различни храни, които обаче по никакъв начин не се смесват.

Целта е не толкова да се гладува, колкото храните да се приемат разделно. Ако спазвате този принцип, ще успеете да се отървете с до 5 килограма, твърди самата актриса.

През първия, втория и третия ден се яде само кафяв ориз. Той задължително трябва да е много добре сварен. Не бива да се подправя със сол или да му се добавя мазнина. Хапвайте на воля, но недейте да прекалявате.

За овкусяване използвайте магданоз, копър или домашна чубрица. По време на диетата не се поддавайте на изкушението да хапнете малко шоколад или парче торта. Последното хранене винаги трябва да приключва в 18 часа.

През четвъртия, петия и шестия ден се яде единствено бяло печено пилешко месо. Отново не подправяйте със сол и мазнина, не преяждайте и пийте повече вода.

Бързата диета на Голди Хоун

Седмият, осмият и деветият ден са най-тежки. Позволени са ви само ябълки. Разпределете си ги на пет приема. Можете да си ги опечете. В тези дни вечерята може и да е по-късно. Позволена е консумацията на зелен чай, но без подсладител.

В случай че не можете да издържите до края на диетата, направете я в рамките на пет или седем дни. Когато й свикнете, вече ще можете да я правите и по-продължително време.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати