gotvach.bg»Статии»Диети»Пет напитки за перфектната диета

Пет напитки за перфектната диета

Пет напитки за перфектната диета

Диетите и пиенето обикновено не вървят ръка за ръка. Алкохолните напитки могат да добавят няколко килограма на теглото ви. А вие със сигурност не искате това, особено след края на изтощителна диета.

Не се тормозете вече. Нашите експерти ви препоръчват следните напитки, които можете спокойно да консумирате, без да развалят талията ви.

1. Бира - хората, които са на диета, се притесняват от бирата, защото тя е с висока калоричност. Но през последните години бирите се произвеждат свръхлеки, като например бирата Ultralight, която съдържа по-малко от 3% алкохол в сравнение с обикновената бира, която съдържа средно 4.5% алкохол.

2. Червено вино - експертите твърдят, че от червеното вино няма да напълнеете, стига обаче да не прекалявате. Те препоръчват на жените по една чаша, а на мъжете най-много по две.

Ако искате да пиете вино на вечеря, то избягвайте да се храните с макаронени изделия, хляб или ориз, тъй като увеличавате приема на калории. Вместо тях изберете леки меса и съдържащи скорбяла зеленчуци.

3. Шампанско и газирано вино - те не се различават от негазираните вина по отношение на калории. а това е почти 20 калории за унция (около 30 мл). Но това, което отличава ги отличава, е пяната. Когато го налеете в чаша и когато пяната изчезне, остава по-малко количество течност, остават и по-малко калории.

Пет напитки за перфектната диета

4. Мохито - тя е любимата напитка на кубинците и се счита за добра алтернатива на плодовите коктейли и газираните напитки. Мохито е съчетание от ром, мента и лимонов сок, гарнирани със сода. Най-хубавото е, че той съдържа само една чаена лъжичка захар. Мента пък е полезна при болки в корема и болки в гърдите.

5. Мартини - винаги можете да избере мартини, защото то е смес от джин и водка с маслинка или лимон и е ниско калоричен коктейл.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати