Медени разтоварващи дни топят килограми

Медени разтоварващи дни топят килограми

Една стара изпитана рецепта за отслабване и разхубавяване включва като основен продукт меда.

За да постигнете осезаем ефект с намаляването на излишните килограми можете да спазите следната диета, предложена от природолечители.

В продължение на четири седмици направете общо четири разтоварващи дни в един и същи ден на седмицата. Един от най-подходящите дни за това начинание е събота.

През разтоварващия ден храната ви трябва да се състои само от четири супени лъжици чист пчелен мед. Можете да ги разредите с вода в неограничено количество.

Единственото условие, което трябва да спазвате, е общият обем на твърдата храна за цялото денонощие да бъде 4 супени лъжици чист пчелен мед.

Почитателите на ободряващите напитки могат да си позвалят по една две чаши кафе и чай през деня.

През останалите дни от седмицата по време на едномесечния режим с четири разтоварващи дни е необходимо да спазвате някои ограничения, за да постигнете желания ефект. Част от правилата, които трябва да спазвате, е да не прекалявате със солта и захарта.

Медени разтоварващи дни топят килограми

Според природните лечители този метод води до намаляване на теглото и подобряване на общото състояние на кожата, косата и ноктите. В резултат след месец се очаква организмът ви да е балансирал и своя хормонален фон.

Ако през останалите дни пиете по една чаша чай от копривени листа дневно или ядете салата от коприва (1-2 шепи млади копривени листа на седмица), със сигурност ефектът ще се увеличи. Освен на стопените килограми – вие ще се радвате и на цялостното подобрение на външния ви вид.

Гръмотрън

Алтернатива на предишната диета с разтоварващи дни е билката гръмотрън. Корените на растението се включват състава на много чайове за отслабване. Една супена лъжица корени на растението се заливат с 500 мл вряла вода. Отварата се вари още 5 до 7 минути. Прецежда се и се пие по една кафеeна чашка три пъти на ден преди ядене. Приемът на билковата отвара трябва да се избягва при тромбофлебити.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати