По-слаби за една седмица – съсредоточете се върху детайлите

По-слаби за една седмица – съсредоточете се върху детайлите

Когато става въпрос за сваляне на килограми трябва да разберете, че неуспехите могат да се дължат на дребни грешки.

Ако всеки ден променяте по едно нещо бързо можете да постигнете желания ефект. Текстът съдържа някои от най-добрите стратегии за отслабване, потвърдени от експертите в областта.

Благодарение на тях в рамките на една седмица можете да подобрите състоянието си и да загубите упоритите килограми.

Неделя

Сигурно ще ви се стори странна идея, но видеозаписът на процеса на хранене помага в борбата срещу излишните килограми. До този извод са достигнали учени от Обединеното кралство. И така - ако преди ядене настроите камерата на телефона си и запишете по колко храна консумирате на ядене, ще загубите до 5 % от теглото си. При този метод се разчита на психологическата настройка, че когато някой ви наблюдава (в случая вие самата), комфортът за консумиране на много ястия изчезва. Пазете записите.

Понеделник

Всекидневният прием на мултивитамини може да ви помогне да подтиснете глада. Този факт също е доказан от изследвания.

Вторник

Променете режима на спортуване. Наскоро бе установено, че колкото по-малка е времевата разлика между различните упражнения, толкова по-бързо се топят килограми. Впрегнете всички мускули на тялото. Тренировките могат да включват схема, в която всяко упражнение се повтаря по 15 пъти без почивка между отделните елементи. След 20 секундно прекъсване цялата схема се повтаря отново.

По-слаби за една седмица – съсредоточете се върху детайлите

Сряда

Утроете приема на витамин С. Обичайно консумирането на 500 милиграма и дори повече витамин С може да ви помогне да изгорите с 30 % повече мазнини, докато тренирате. За целта е необходимо през този ден да хапнете поне три различни продукта, богати на витамин С. Цитрусови плодове, броколи и пъпеш са подходящи за целта. Постарайте се тези плодове и зеленчуци да заместят поне две от храненията ви.

Четвъртък

Намерете си партньор за спортните тренировки. Това не само че ви гарантира по-голяма сигурност, че ще тренирате, но и и ще ви помогне по-бързо да се разделите с излишните килограми. Най-добрият вариант е да спортувате с някой, който вече ви е приятел.

Петък

По-слаби за една седмица – съсредоточете се върху детайлите

Една ябълка дневно не просто ви спестява среща с лекар – тя има способността да извайва фигурата ви. Обилният прием на нискокалорични плодове и зеленчуци е незаменим съюзник в борбата с килограмите.

Експерти диетолози препоръчват методът „дъга“, според който през деня трябва да се опитате да изядете плодове с различни цветове, като пъстроцветната дъга.

Не забравяйте да добавяте боровинки към зърнената си закуска с мляко. За обяд си пригответе ястия с моркови, домати и чушки.

Събота

Когато са под постоянен стрес и напрежение, повечето хора поглъщат много храна. Спокойствието не е свързано с прекомерна консумация на храни, освен това хората правят по-разумен избор на продукти, когато са отпуснати и релаксирани.

Ето защо, за да се разделите с ненужните килограми, трябва да направите и опити да се разделите със стреса. За целта можете да опитате следното йогистко упражнение, което може да притъпи глада:

Поставете десния си палец в непосредствена близост до дясната си ноздра, а безименния пръст и кутрето на лявата ноздра. С тяхна помощ запушете лявата част и вдишайте през дясната ноздра четири пъти. Издишването също става през свободния отвор. Същото упражнение приложете и чрез запушване на дясната ноздра. Това упражнения успокоява общото ву състояние, а след него едва ли ще се замисляте за разни вкусни изкушения.

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати