Бързо вталяване с ябълкови диети

Бързо вталяване с ябълкови диети

Ябълковата диета помага за регулиране на обмяната на веществата и за освобождаване от излишните килограми. Това обаче не става с магическа пръчка.

Най-добре е да се прилагат разтоварващи дни с ябълки. Това е особено полезно след преяждане по празниците. За да имате ефект, правете разтоварващи дни поне два пъти в седмицата. Ако нямате нужда от отслабване, може да се прави 1 път на месец.

Предлагаме ви няколко варианта на диета с ябълки.

- През деня яжте само ябълки, при това колкото искате без ограничение. Задължително е да пиете много течности - минерална вода, билкови чайове. За един ден трябва да изядете килограм и половина ябълки. При този вариант не трябва да се приемат никакви течности - достатъчни са тези, които се съдържат в ябълките.

- Ябълково-млечна диета. При нея на една ябълка се полага половин чаша айрян. Това се консумира 5-6 пъти през деня. Препоръчва се на бременни жени.

- Ябълкова диета за една седмица. Използва се за отслабване или при проблеми с храносмилането. Първия ден си купете един килограм ябълки, като всеки следващ ден ги увеличавате с по 500 грама. На третия ден изяжте 2 кила, след което отново намалявайте с по 500 грама, докато стигнете шестия ден с кило.

Може да се пие зелен чай, но може и билков. Ако ви престърже, може да гризете от време на време черни сухари.

Бързо вталяване с ябълкови диети

- Ябълки, кисело мляко и мед - най-лесният вариант на ябълковата диета е един разтоварващ ден. Той може да се провежда 1-2 пъти седмично. За 1 ден е препоръчително изяждането на 1.5 кг ябълки. Не трябва да се пият газирани напитки, а само минерална вода или слаб черен или зелен чай. Дневно трябва да се приемат не по-малко от 2 л течности.

Ябълките изострят чувството за глад и много хора не могат да издържат само на този продукт и затова ябълките могат да се комбинират с кисело мляко (1-2 кофички дневно) или мед (3 ч.л. дневно).

- Ябълки и моркови - най-продължителната ябълкова диета трае 1 седмица. Включват се и белтъчини. Месо може да се яде до 200 г. 2 пъти дневно, а риба - до 300 г. Допустими са 2 яйчни белтъци. Към диетата се добавят сурови зеленчуци. Дневно могат да се изяждат по 2 моркова или чаша сок от моркови и 1 домат.

Количеството на ябълките е неограничено, като по-полезни са сладките или сладко-киселите сортове.

Рейтинг

5 9
4 9
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Николет Спасова
Николет Спасова
10.04.2014 20:11
Ще пробвам с по 6 ябълки на ден и малко кисело мляко :)Дано стане ;);)♥
0
6