gotvach.bg»Статии»Диети»Как да се разделим с 15-20 кг

Как да се разделим с 15-20 кг

РалицаРалица
Новак
2423
Как да се разделим с 15-20 кг
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Почти всеки в някакъв момент търси най-добрия начин за отслабване. Често се предприемат действия, свързани с гладуване и екстремни физически натоварвания. Проблемът на повечето хора, стремящи се към отслабване, е максимата „Всичко или нищо! ”. Хората с подобни убеждения подлагат организма си на неразумни и опасни изпитания.

Има два основни компонента на отслабването – това са разумното хранене и спорта. Едното върви ръка за ръка с другото. Все пак е важно да се знае, че всеки елемент действа различно при двата пола.

Как да се разделим с 15-20 кг

При жените

За жените, желаещи да се разделят с 15 и повече килограма, е препоръчително първо да предприемат подходяща диета, съобразена с организма, след което да преминат към правилната система от упражнения.

Вашият режим може да бъде разделен на 3 части:

Първа фаза:

Намалете значително храните, които ви отдалечават от отслабването, а именно захарта, мазните продукти, зърнените храни, белия ориз и започнете със седмични масажи на тялото (които ще подготвят мускулите ви). Освен това наблегнете на ежедневни разходки, които не бива да бъдат много изморителни.

Втора фаза:

Тя трябва да започне тогава, когато вече сте се разделили с 5 до 7 килограма. Тогава е позволено веднъж седмично, след като постигнете определена цел, свързана с теглото ви, да се награждавате с някои от любимите си ястия, било то пица, сладко или сладолед.

Как да се разделим с 15-20 кг

В тази фаза трябва да преминете към по-сериозни упражнения. Три пъти в седмицата спортувайте с бързо ходене или джогинг и три дена с йога или други разтягащи упражнения. Дори не е необходимо да се записвате на курс по йога, тъй като съвременните технологии позволяват да изпълнявате упражненията вкъщи на спокойствие.

Финална фраза:

Това е времето, когато вие самите можете да си изградите план за хранене, включващ здравословни храни, които са ви вкусни и лесно се понасят от организма ви. Запазете си един път в седмицата, когато ще можете да се поглезите с някои от любимите си ястия, които не винаги попадат в графата „полезно”. Недейте да прекалявате с количествата в разтоварващия ден. Продължете с редовните физически упражнения.

При мъжете

Как да се разделим с 15-20 кг

Принципно мъжете губят повече килограми правейки упражнения, отколкото подлагайки се на диета. Все пак пренебрегването на правилния хранителен режим със сигурност ще доведе усилията за отслабване до провал.

Какво да правим и какво да не правим?

Не подлагайте организма си едновременно на тежка диета и много упражнения. По-практично е да започнете със стриктен режим на диета, комбиниран основно с ходене, което не трябва да ви изморява много. Не приключвайте с упражненията веднъж след като сте постигнали желаните килограми. В противен случай бързо ще възвърнете предишното тегло.

Отслабването никога не е мисия невъзможна, стига да са налице разумни избори и действия. Добрият микс от здравословно ядене и редовни упражнения наистина помага. Ключът към дълготрайните резултати е да си създадете здравословни навици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 4
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати