gotvach.bg»Статии»Диети»Най – успешните диети

Най – успешните диети

AdminAdmin
Дарт Вейдър
94942k
Най – успешните диети
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Какво определя коя е най – успешната диета за сваляне на килограми? Популярността е един от основните фактори, по който се съди до колко един диетичен план е успешен или не. Ето едни от най – популярните диети:

Бил Филипс - диета „Ядене за живот”

„Ядене за живот” е една от най–успешните диети, която е излизала на пазара. Тя се базира на идеята да изградим здрави и силни тела, като консумираме правилната храна, в правилните количества и в правилното време. Звучи сложно заради многото фактори, по които трябва да се води човек, но поддръжниците й смятат, че следването на този хранителен план е приятна емоция, тъй като те кара да се чувстваш по – здрав и по – жизнен.

Диетата на южния бряг

Тази диета е базирана върху това да се консумират само правилните въглехидрати и мазнини. В първата фаза от южняшката диета въглехидратите са строго ограничени. Във втората фаза някои от въглехидратите малко по малко се връщат в диетичния план, и в третия етап се работи за поддържането на теглото, което сте постигнали.

Диета Зона

В тази диета се набляга на изчисляването на веществата. За да се достигне така наречената зона, трябва 40% от приетите калории да са въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Това важи за всяко едно хранене.

Холивудска диета

Тази диета предполага пиене на смес от плодови сокове, ензими и минерали. Идеята е да се потисне апетита и глада, докато кръвната захар е балансирана и да се пречисти храносмилателният тракт.

Диетата на Аткинс

Диетата на Аткинс е базирана върху премахването на ненаситените мазнини и ограничаване на въглехидратите. Въпреки, че много доктори все още спорят за здравословните последици от този тип диета, доста широк кръг от хора продължават да свалят килограми с помощта на този метод.

Вегетарианска диета

В стремежа си да намалят нивата на холестерола, да свалят килограми и да постигнат по–добро здраве, хората приемат вегетарианството. Някои от вегетарианските диети днес са едни от най – успешните начини за сваляне на килограми. Трябва да се отбележи, че самото вегетарианство не предполага свалянето на килограми. Както при всеки един хранителен план и тук трябва да се спазват точно определени етапи.

Упражнения и диета

Няма съмнение, че която и диета да изберете от всичките най – популярни диети на пазара в момента, ако включите към нея и физически упражнения резултатът ще бъде много по – добър. Тренировките помагат за по – здравословното сваляне на килограми, тъй като с тях изгаряме калориите по – бързо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
55
45
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати