gotvach.bg»Статии»Диети»Кайли Миноуг е фина със сок от грейпфрут

Кайли Миноуг е фина със сок от грейпфрут

Кайли Миноуг е фина със сок от грейпфрут

Тайната на перфектната фигура на австралийската певица Кайли Миноуг е скрита в едноседмичната й диета.

В хранителния режим на фината певица е включен редовен прием на сок от грейпфрут, защото този плод съдържа специален ензим, който ускорява метаболизма.

Грейпфрутовото вталяване не трябва да трае повече от седмица, защото организмът бързо се изтощава и човек започва да се чувства депресиран, без да има причина за това.

Денят на Кайли започва с прясноизцеден сок от един грейпфрут и 2 рохки яйца. Разрешено е да се пие и неподсладено кафе или чай. Но първото, което организмът трябва да получи след събуждане, е грейпфрутовият сок.

Кайли Миноуг е фина със сок от грейпфрут

Преди обед певицата изяжда половинка от сочния плод и подкрепя силите си с 2 тънки резенчета бекон.

На обяд отново я чака сок от един грейпфрут, 150 г салата от пресни зеленчуци по избор и месо. За месото няма абсолютно никакво ограничение, то може да бъде консумирано в каквито количества желае отслабващият. Не е важно и какво е месото, но е за предпочитане да се избягва свинското.

За вечеря австралийското миньонче яде печена риба - около 100 грама, салата - колкото и каквато иска, и естествено - изпива сока от един грейпфрут.

Преди лягане я чакат още 300 мл сок от вълшебния плод, който, освен че пази тялото от напълняване, прави кожата мека, а косата - лъскава.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати