Колин Фарел стопи 20 кила с риба тон

Колин Фарел стопи 20 кила с риба тон

Актьорът Колин Фарел се е изтънил минус 20 килограма със зверска диета, в която наблягал на риба тон, съобщиха няколко електронни издания зад Океана.

Фарел се е жертвал заради новата си роля във филма "Траийдж". В него актьорът играе военен кореспондент с разклатено душевно здраве. Заради ролята режисьорът на лентата Денис Танович накарал Фарел да посмали част от килограмите ми.

Режимът, на който той се е подложил обаче в никакъв случай не може да се нарече здравословен, категорични са диетолозите. В продължение на 2 седмици актьорът се е хранил само с по 2 консерви риба тон на ден, диетична кола и черно кафе.

Рибата тон иначе е характерна за средиземноморските диети, които нямат нищо общо с тази, на която се е подложил Корил Фарел. Средиземноморската диета включва много риба, пилешко месо, вино и салати, овкусени със зехтин.

В следствие на няколко изследвания учените са категорични, че средиземноморските диети свалят нивото на холестерола и снижават риска от инфаркт.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Orlin
Orlin
12.10.2013 10:49
От къде да знаят за живака,българите гледат само да им е евтинко :):):)
1
0
Татяна
Татяна
09.04.2013 13:50
Според цената - не се препоръчва консумацията и повече от веднъж месечно за българите !
1
0
аня
аня
07.04.2013 17:50
А знаете ли че в риба тон е една от малкото в която се съдържа голямо количество Живак?? За това не се препоръчва повече от един път ядене на седмица!
1
0