gotvach.bg»Статии»Диети»Диета според влиянието на планетите

Диета според влиянието на планетите

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
95916101k
Диета според планетите
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Както Луната, така и планетите оказват влияние върху начина, по който изглеждаме и се чувстваме. Ето защо специалисти са създали специален хранителен режим, който е съобразен с действието на различните планети и Луната в отделните дни от седмицата.

Ако приемате хранителни продукти по тази схема, не само ще се радвате на чудесно тяло, но ще доставите на организма си и всички нужни полезни вещества.

Понеделник

Първият ден от седмицата е ден на Луната и тъй като неин елемент е водата, в понеделник най-добре похапвайте плодове и зеленчуци, които съдържат повече вода. Краставицата, динята и доматите биха ви свършили добра работа.

Вторник

Тъй като вторият ден от седмицата е под въздействието на Марс, той се свързва с „горещи“ хранителни продукти. Тук можете да похапнете екзотични плодове, растящи на места с горещ климат. Ананасите и мангото биха се вписали чудесно в диетата.

Зеленчуци

Сряда

Меркурий отговаря за сряда и понеже той е двойна планета, през този ден ви е разрешено да консумирате всякакви хранителни продукти.

Четвъртък

Четвъртък се управлява от Юпитер. През този ден спокойно заложете на жълти и оранжеви плодове и зеленчуци като моркови, лимони, портокали и банани.

Петък

Както сряда, така и петък е под въздействието на Меркурий, ето защо отново ви е позволено да развихрите въображението си и да си хапнете, каквото ви сърце иска.

Събота

Диета

Ако през останалите дни от седмицата сте се придържали основно към плодове и зеленчуци, то в събота (денят на Сатурн) можете да си позволите мазни и вредни храни.

Неделя

В последния ден от седмицата е добре да комбинирате различни храни, за да има разнообразие. Поглезете се с млечни продукти, сочно месо и свежи зеленчуци.

За да има диетата по-скорошен ефект и да сте с перфектна фигура по-скоро, не забравяйте да спортувате, за да забързате метаболизма си. Ако не си падате по спорта, насладете се на хубавото време и се разходете.

Ако пък не разполагате с достатъчно време, изкачвайте стълбите вместо да ползвате асансьор. Също така пийте по два-три литра вода на ден, за да изчистите тялото си от токсини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати