Стопете 3 кг за 3 дни от диета с ядки и сушени плодове

Ядки и и Сушени Плодове

От диета с ядки и сушени плодове може да отслабнете само за 3 дни, като топите по 1 килограм всеки ден. Диетата е полезна за по-студените дни и влияе положително на храносмилането.

За диетата са ви необходими 5 пакета от по 100 грама с различни сушени плодове и ядки. Сушените плодове трябва са са поне 3 вида, а ядките – поне 2.

Ядките не трябва да бъдат осолени или пържени, а захаросаните плодове трябва да са в малки количества. Позволени са сушените кайсии, стафидите и сините сливи.

Сред ядките е задължително да бъдат включени орехите, тъй като те са едни от най-полезните хранителни продукти. От ядките в диетата могат да бъдат включени още лешниците, бадемите и фъстъците.

Всички плодове и ядки трябва да бъдат разделени на по 10 порции, които трябва да ви стигнат до последния ден на диетата. Това означава, че горе-долу на всеки час може да хапвате по 1 порция.

Освен сушените плодове и ядките, позволена е и консумацията на зелен чай, черен чай и кафе, но без мляко или захар. На ден може да се пие и до 100 милилитра сухо бяло или червено вино, както и до 250 милилитра бира.

Диетата със сушени плодове и ядки е лесна за спазване, тъй като хранителните продукти са доста засищащи и човек рядко може да изпита глад.

Ядки

Сушените плодове са бедни на мазнини. Повечето от тях съдържат между 250 и 300 килокалории на 100 грама, а 100 грама ядки съдържат до 450 килокалории.

Ежедневната консумация на сушени плодове ще зареди организма ви с необходимата доза витамини, които от своя страна ще засилят имунитета ви в по-студените дни от годината.

Освен това сушените плодове и ядките могат да се похапват по всяко време, дори и докато сте на работа, и не е необходимо да си приготвяте специален обяд, за да спазите диетата си.

Диетата е изключително удобна, ако трябва за няколко дни да стопите излишните килограми, които в последно време сте наддали.

Ако обаче страдате от чернодробни или стомашни заболявания, не трябва да прилагате този хранителен режим.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати