Ефективно и лесно отслабване с прополис

Прополис

Красивата и стройна фигура е мечта на всяка жена. Разбира се, постигането ѝ невинаги е възможно или поне невинаги е лесно. Съвременните жени непрекъснато търсят нови начини да свалят излишните килограми и да влязат в желаната форма.

Колкото и ефикасна да е диетата, която си е избрал човек, в никакъв случай не е единственото нещо, което ще го доведе до перфектната фигура, но все пак е някакво начало. Предлагаме ви да свалите излишните килограми с помощта на прополис.

Обикновено всеки търси диетата, която лесно ще спазва дори в делничните дни и която няма да му струва твърде много средства. Голяма част от хранителните режими съдържат напитки от рода на зелено кафе, добре познат и често препоръчван е и зеленият чай.

Що се отнася до плодовете, може би най-препоръчван при хранителен режим е грейпфрутът. Разбира се, лимонът не отстъпва по популярност. Не отричаме, че всичко това може да окаже положително влияние върху здравето и фигурата ви, но не по-малко полезни за здравето и тялото са пчелните продукти.

Предлагаме ви един лесен режим, чрез който ще успеете да отслабнете бързо и здравословно. Трябват ви кисело мляко, чиято масленост да не бъде повече от два процента, 1 с.л. пчелен мед, ½ ч.л. канела, 1 ч.л. ябълков пектин (можете да го намерите в магазините за здравословни продукти). Смесете тези продукти и хубаво разбъркайте, а после сложете около 20 капки прополис.

Към всичко това сложете и шепа натрошени на ситно орехови ядки. Сместа се приготвя вечерта и се хапва сутрин. Ако това не ви е възможно, можете спокойно да хапвате по малко от сместа през целия ден. За около един месец може да се отслабне до десетина килограма – всичко зависи от това колко ви е необходимо да отслабнете.

Отслабване

Можете да опитате да ядете само от тази смес през деня, като се позволяват плодове, в случай че огладнеете. Ако предпочетете този вид режим, имайте предвид, че към млякото се добавят и овесени ядки, които сте накиснали още от вечерта. Можете да допълвате менюто си със всякакви плодове, но задължително хапвайте на малки порции.

В този случай не прекалявайте с диетата – след ден-два прекратете хранителния режим и постепенно започнете да добавяте останалите храни към менюто си. Можете да продължите да хапвате от сместа, но най-добре без овесените ядки и само сутрин.

5 4
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати