Пролетното отслабване на доктор Байкова

Диета

С наближаването на летният сезон и топлите дни всички се стараем да влезем във форма и се стараем да ограничим храненето и да увеличим движението.

Доктор Байкова е утвърден специалист през годините, а тя е известна с интересните и действащи съвети за отслабване. Последната диета е свързана с пролетно отслабване и подготовка за настоящият летен сезон. Според нея най-важна е консумацията на салати. Тя препоръчва четири вида салати, които да се редуват всеки ден. Тези четири вида салати са от спанак, коприва, пресен лук, маруля. Може да се прибавят и ядки, но сурови.

Обядът се състои от картофи, но се забранява те да са пържени. Те могат да бъдат приготвени в различни варианти - варени, на салата, на фурна. Освен забраната за пържене се забраняват и подправките, оцет и олио. И може би тук е една от най-трудните части на самата диета.

За вечеря може да се хапва супа от бобови растения. Позволено и е ястия с риба и птиче месо. Последното хранене трябва да бъде минимум четири часа пред сън.

отслабване

По време на спазване на диетата трябва да се пият много течности - вода, чай, предимно зелен чай, естествено са забранени газирани напитки, както при повечето диети. По време на целия режим се избягват мазните храни, а сладкото се замества с мед. Консумацията на плодове и зеленчуци е позволена, но при условие че трябва да се хапват разделено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати