С диета с краставици сваляте до 7 кила за 10 дни

Диета с краставици

Диетата с краставици е много лесна и е с продължителност от 10 дни. През този период трябва да се консумират само няколко определени продукти. При правилно спазване на диетата, може да се свали до 7 килограма.

Естествено не трябва да пренебрегваме и физическата активност, която ще допринесе за постигане на крайния резултат. Ако нямате много време за по-сериозни тренировки, 30 минути ходене на ден също ще свърши добра работа.

Както се подразбира, краставицата е основната съставка в тази диета. Тя може да се хапва неограничено, особено в моменти, когато се чувства по-голям глад.

Останалите продукти, които могат да се консумират, са риба тон, но без допълнителна мазнина, варени яйца, пълнозърнест хляб или варени картофи. Позволена е консумацията е на пресни плодове, чай или кафе, но без подсладители. Забраняват се газираните напитки, алкохол.

Между храненията може да се приготвят интересни варианти с краставица, които да заситят глада. Може да си приготвите салата от краставици, като освен нарязаните краставици се прибавя около 200 грама кисело мляко, малко сол и пресен зелен лук по желание.

Салати

Друга интересна идея е за шейк от краставици. В него може да се добави пресен джинджифил, кората на една ябълка или например пресен спанак. Така шейкът от краставици ще стане богат на фибри, желязо, магнезий и много витамини.

Ето и едно примерно меню за деня:

За закуска яжте салата от краставици и 2 сварени яйца.

Обядът ще включва пълнозърнест хляб и плодове по избор /без банани и грозде/.

За вечеря също може да похапнете плодове.

Между тези хранения може да се хапват ябълки или шейк от краставици.

Дневно меню на диетата с краставици:

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати