Антираковата диета на д-р Будвиг прави чудеса с тялото!

Извара

Малко хора знаят, че повечето видове рак се развиват бавно. Д-р Будвиг, казва че нейният протокол възстановява здравето на повечето хора за 3 месеца. Имало е случай, когато човек успява да елеминира заболяването за 3 седмици.

Лекарите винаги препоръчват химиотерапия, но помислете и знайте, че ракът убива бавно, а химиотерапията убива бързо. Ако имате подобен тежък проблем, опитайте този лесен и достъпен лек от ленено масло и извара. Протоколът включва правилна диета. За хора, които се хранят нездравословно, това е радикална промяна в начина на живот.

Не се разрешава ядене на рафинирана захар и животински протеини, освен младо сирене или извара. Когато човек е болен от най-страшната болест, способността му да усвоява мазнини е снижена.

Младото сирене или изварата са богати на сернисти протеини. Когато те се смесят с мазнините, мазнината става водно разтворима и вече не се нуждае от помощта на черния дроб, за да се усвоява от клетките на тялото. Храненето по метода на Будвиг насища тялото с омега-3, процес при който клетките се насищат с кислород и възстановява здравето на клетъчно ниво.

Ето какво ви е нужно за рецептата: Младо сирене или извара, ленено масло и миксер за разбиване. Младото сирене трябва да е от сурово прясно мляко, непастьоризирано.

Смесват се в съотношение 1 с. л. ленено масло на 2 с. л. младо сирене или извара. Разбиват се докато лененото масло не се вижда. Препоръчва се от 3 до 6 супени лъжици ленено масло на ден.

Ленено масло

Като алтернатива на младото сирене може да се ползва извара, цедено кисело мляко или кефир - обезмаслено и нискокалорично, но имайте предвид, че тези продукти не са така полезни като младото сирене. Количеството е същото - 3 с. л. кисело мляко или кефир на 1 с. л. ленено масло. Приемат се до 3 месеца.

Протоколът включва вегетарианска диета, прясно смляно ленено семе, слънчева светлина, справяне със стреса. Това е най-бързият начин да си помогнете. Здравето си е ваша отговорност! То може да се възстанови с правилна комбинация от хранителни вещества, почивка, сън, физическа активност и детоксикация.

Ако сте болни първо излекувайте червата си. Трябва да убиете кандида и другите паразити в червата, докато се борите с рака. Яжте много сурова растителна храна, прочистете дебелото черво и кръвта си. Протоколът на д-р Будвиг със сигурност ще ви помогне да оздравеете!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати