Най-екстремните диети за истински фанатици

1 от 5 Снимки

Въздушна диета


Този хранителен режим е изключително популярен във Франция, където е станал известен като въздушно хранене. Де факто, името на диета по по-завъртян начин прикрива какво представлява тя в действителност – няколко дни гладуване. Може би се чудите в какво се състои.

Практикуващите я смятат, че могат да залъжат мозъка си, че са се хранили, но без да сложат залък в устата си. За целта те си избират любимите ястия, купуват си продуктите, готвят и сервират ястието пред себе си на масата, а след това сядат и започват да го миришат, нищо повече. И така няколко дни.

Каквото и да ви говорят, решите ли да се отървете от излишните килограми, малко са възможностите, които са по-ефективни от здравословното хранене и редовните упражнения. Това, разбира се, не означава, че хората престават да опитват да стопят мазнините с различни съмнителни диетични иновации.

Без значение дали това се дължи на нетърпение, отчаяние или дори психично разстройство като анорексия и булимия, някои хора предприемат драстични и често абсурдни мерки, само и само да свалят някои и друг килограм.

За съжаление, диетите стават все по-популярни, въпреки че от тях има повече вреда, отколкото полза. Все пак в хартиения и измислен свят на супермоделите, по които цели поколения въздишат, има различни видове хранителни режими. Представяме ви най-екстремните от тях, които се за истински фанатици и горещо ви препоръчваме да не ги прилагате и вие.

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
17.12.2016 10:49
Е не, за пореден път се уверявам колко можем да бъдем изобретателни, не бях чувала за такива диети, това е..не знам...ненормална работа
0
0