Диета Розмари Конли: Извайте тялото си за 7 седмици

отслабване

Една от все по-популярните диети – тази на Розмари Конли, изисква от вас да броите калории. Това обаче се оказва доста ползотворно и води до скоростно отслабване само за 7 седмици.

Хранителният режим на Розмари Конли включва консумацията на храни с нисък процент мазнини и с нисък гликемичен индекс. В основата на режима е броенето на калории. Първото правило е да не се яде нищо с повече от 5% мазнини. Изключение правят само овесените ядки и мазните риби. Те могат да се похапват 2-3 пъти седмично и са полезни както за здравето, така и за фигурата.

Диетата на Розмари Конли се спазва общо 7 седмици. Единствените субстанции, които могат да се приемат в неограничени количества, са вода, чай, кафе, дори диетични напитки.

Хранителният режим е едно огромно предизвикателство. В него се изключват едни от храните, с които сме свикнали в ежедневието си. Освен това в него се приемат доста малко калории. Това е и причина в първите 2 седмици на диетата да се свалят повече килограми.

Розмари Конли ограничава приема на калории до 1 200 на ден. Те са разделени на както следва на:

Закуска: 200 калории

здравословно хранене

10ч.: 50 калории

Обяд: 300 калории

16ч.: 50 калории

Вечеря: 400 калории

Когато огладнеете между храненията е позволено да изпиете по половин чаша прясно мляко, което е с най-ниския процент масленост. Посоченият режим е за първите две седмици. В следващите пет седмици калориите се увеличават на 1 400 дневно, като се разпределят по сходен начин. Тук е позволен по един десерт дневно, но само ако ви е трудно да спазвате режима.

Изготвяйки дневното си меню е добре да не забравяте, че не всички храни с нисък процент мазнини са полезни. Внимавайте и с добавените захари, защото в повечето случаи те са скрити. Винаги проверявайте колко калории има във всеки продукт, който решите да консумирате.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати