Евтина диета ви лишава от 7 кг за 3 дни

сок от цвекло

Евтината диета е алтернатива за всички, които искат скоростно да свалят килограми. Единствените продукти, които ще са ви нужни, са кисело мляко и червено цвекло.

Диетата е една от най-скоростните. С нея само за 3 дни можем да загубим до 7 кг от теглото си. Ефектът е сигурен и се дължи на уникалната комбинация от прости, но невероятни продукти.

Комбинацията им изхвърля всички токсични вещества от тялото и води до скоростно топене на мазнините.

Тридневната евтина диета сваля между 4 и 7 от напълно излишните килограми. Тя помага да нормализираме нивата на физиката си.

Режимът е тежък и определено не е за всеки. Налага се крайно да ограничите храненията. На ден е позволено по 1 кг варено цвекло, 1.5 литра нискомаслено кисело мляко и между 1.5 и 2 литра вода. Водата не трябва да е по-малко, защото именно тя предотвратява обезводняването и пречиства тялото от шлаки.

кисело мляко

Дневната доза цвекло може да се смели с блендер и да се смеси с киселото мляко. Полученото е един прекрасен и вкусен коктейл.

Диетата не трябва да продължава повече от три дни. След това менюто се разширява с варено месо и риба, до 400 г дневно, разделени на 3 дози. През следващите 4 дни се добавят още ябълки и цитрусови плодове.

Диетата е повече от ефективна. Резултатите са впечатляващи и надминават и най-смелите очаквания. Прочистването на тялото е драстично. Не се препоръчва при хора с проблеми на черния дроб, стомаха или бъбреците.

Подобно на всеки друг хранителен режим, и към този се препоръчва физическа активност. Предвид ограничения калориен прием се препоръчва натоварването да е леко. Заложете на разходките на свеж въздух.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати