Отслабвайте с мандаринки

Мандарини

Една добра новина за представителките на нежния пол, които непрекъснато мислят по какъв начин да свалят ненужните килограми!

Оказва се, че мандарините притежават свойството да намаляват натрупаните около корема и черния дроб масна тъкан. Това установиха учени от Южна Корея, които откриха необичайните свойства на малките оранжеви плодчета, пишат руските медии.

За да постигнете нужните резултати обаче трябва да хапвате мандаринки в по-големи количества.

30 южнокорейски ученици, страдащи от наднормено тегло, в продължение на 90 дни пили сок от мандарини и правили гимнастика.

За да бъдат сравнени резултатите при тях, учените подложили друга група деца само на физически упражнения. Накрая установили, че хлапетата от първата група, които пили мандаринов сок, свалили по около 1, 5% от наднорменото си тегло.

Преди да подложат децата на експеримента, ученито го направили и с мишки като им инжектирали мандаринов концентрат. След края на втория месец гризачите били с 45% по-слаби и стопили 59% от масните натрупвания в областта на корема.

Също така мандариновите инжекции спомогнали за възстановяване на увредения им черен дроб.

Откритието на учените провокира Южна Корея да работи над създаването на напитка, чиято основно съставка ще бъде мандаринов екстракт. Целта е напитката да бъде лесно и достъпно средство за отслабване.

Рейтинг

5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати