Опитайте четири различни разтоварващи дни

Опитайте четири различни разтоварващи дни

За да извлечете възможно най-голяма полза от разтоварващите дни, които са посветени на извайване на перфектната фигура, трябва да знаете, че те се делят по химическия си състав на четири категории.

На първо място са въглехидратните разтоварващи дни – когато цял ден се храните само с ябълки, дини, краставици и други плодове и зеленчуци, които осигуряват въглехидрати на тялото ви.

Следват ги мазните разтоварващи дни. Колкото и странно да звучи, с помощта на сметана също мож да се отслабне, стига да я ядате на малки порции в продължение на седем-осем хранения дневно.

На трето място са разтоварващите дни, базирани на белтъчини – това са дните, през които се ядат само млечно-кисели продукти, извара, месо и месни продукти или риба и рибни продукти.

Четвъртият тип разтоварващ ден е комбинираният. При избор на някой от дните трябва да се базирате върху навиците и вкусовете си. Започнете с месен или сметанен разтоварващ ден, те най-лесно се понасят от тялото.

Ако лесно понасяте глада, можете да съчетаете двойка разтоварващи дни, вместо да се ограничите само с един. Можете да започнете с месен разтоварващ ден, след което да последва сметанен или зеленчуков.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати