Тричасова диета: Отслабвай лесно, докато не се лишаваш от храни

Тричасова диета

Тричасова диета – един режим, който сваля скоростно килограмите, се оказа истински вълшебен. Създаден от американски фитнес инструктор Джордж Круз, той позволява да контролираме апетита, като същевременно запазим мускулната си маса и изгорим излишните мазнини.

Диетата повелява хранене на три часа. Според създателя ѝ по този начин храната се усвоява по-добре. Круз е категоричен - преяждането пречи на организма да реагира бързо на постъпилата храна. Това забавя храносмилателните процеси, което, от своя страна, води до покачване на излишните килограми.

Тричасовата диета продължава общо 28 дни. Тя обещава трайно отслабване и без притеснение може да се повтори отново. Правилата са изключително лесни за изпълнение. Това прави диетата подходяща за всеки. Ето какво включва режима:

Закуска – един час след ставане от сън. На всеки три часа след това се яде. Това прави поне пет пъти дневно. Три от храненията трябва да са по-обилни, докато другите две са леки закуски.

Храни

Здравословно хранене

Няма храни, които трябва да изключите от менюто. Препоръчително е обаче продуктите да се съчетават правилно. Мазнините са на почит в тричасовата диета. Месото се яде със зеленчуци или самостоятелно.

Калории

Калории

Количеството калории дневно не трябва да надвишава 1 400. Това е абсолютно задължително, ако искате да извлечете максимални ползи от диетата.

Алкохол

Чаша вино

Той не се изключва от менюто, но е добре да се ограничи. Причината е, че алкохолосъдържащите напитки забавят процесите на отслабване. Позволени са чаша вино или бира дневно.

Кофеин

Кафе

Кафето е разрешено по време на тричасовата диета. Когато го пиете обаче, има условие – на всяка кофеинова напитка се добавят по две допълнителни чаши вода. Така няма да позволите на тялото да се обезводни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати