Диетата на Енджи Касабие - минус 3 кг за 3 дни

Диетата на Енджи Касабие

Диетоложката на звездите Енджи Касабие разкри най-лесният режим за сваляне на килограми. С него само за 3 дни ще се справите с проблемните 3 кг.

Скоростната диета на Касабие гарантира перфектен вид само за няколко дни. Методът на ливанката е наистина революционен. Той е специално създаден за хора, които имат спешна нужда да свалят няколко килограма за кратък период от време. Самата Енджи признава, че често прибягва до режима, особено когато прекали с храната.

Ливанската красавица споделя режима с всеки, който иска да се втали. Ултрабързата диета сваля 3 килограма за три дни, но при хората с наднормено тегло резултатите могат и да са повече. Ако искате да свалите още, няма проблем да я повторите. Единственото условие е да направите ден пауза, в който може да се яде всичко.

Ето го и революционният режим, който подлуди дамите с впечатляващите се резултати:

Пилешки гърди

Ден 1. Менюто е съставено изцяло от пилешки гърди. Те се разделят на три или четири порции по равно.

Ден 2. Позволени са 300 г телешко месо. То се приготвя без допълнителна мазнина. Месото се разделя на 3 части и се изяжда в рамките на деня.

Телешко месо

Ден 3. В него се пие само и единствено чай. Позволени са 5 напитки, разпределени в рамките на деня. Между интервалите се приема много вода. Третият ден е детоксикиращ, целта на който е от тялото да се изведат натрупаните токсини с помощта на чая. Водата от друга страна засища.

Енджи Касабие съветва преди да преминете към диетата, да намалявате храната периодично. Ако няколко дни преди това ядете разделно и по малко, тялото няма да се стресира от нискокалоричния режим и ще бъде подготвен на това, което го очаква.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#200236
аз пък отслабнах с помоща на Lipoin без диети и без йо-йо ефект!
0
4