Еликсирът, с който Невена Цонева се преобрази след раждането

Напитка с краставица

Певицата Невена Цонева, която стана майка за пръв път това лято, си върна тялото на богиня много бързо след раждането. Зад постиженията на звездата обаче се крият не само повече движение, но и тайна напитка, до която тя прибягва, когато килограмите започнат да я притесняват.

Като всяка една жена по време на своята бременност Невена трябваше да се прости с перфектните си форми. За разлика от много свои колежки обаче после тя се раздели почти мигновено с несъвършенствата благодарение на природен еликсир, който всеки може да си приготви сам в домашни условия. Тайната на тази чудодейна напитка е, че забързва метаболизма и по този начин тлъстинките се стопяват буквално неусетно.

За да се направи въпросното питие, не са нужни кой знае какви усилия и инвестиции. Достатъчно е, като за начало, да се набавят ананас, краставица, прясна целина и свеж магданоз. От първия продукт ще ви трябва само три малки парчета, вторият се ползва изцяло, от третия се взима само една дръжка, а от магданоза – 1 с.л. листенца.

След като всички продукти се измият добре с вода, се надребняват и се пускат в блендер. Пасират се до получаването на течност, която трябва да се изпие възможно по-скоро. Гледайте това да се случайно най-късно петнадесет минути след приготвянето на еликсира, защото в противен случай тя няма да има търсения ефект.

Невена Цонева
Снимка: fb профил

Другото, което трябва да имате предвид при употребата на тази напитка, е, че тя се приема на сутрин на гладно, шестдесет минути преди закуската. За да стимулира течността вашето отслабване, трябва да я приемате поне седмица. Разбира се, не бива и да се прекалява. Така че не ви съветваме да прибягвате до нея в продължение на месеци.

Тази напитка е витаминозна бомба. Освен че съдейства за по-бързото отстраняване на излишните килограми, тя подсилва имунната система и подобрява тонуса, казва Невена, цитирана от ЗдравноНет.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати