Опитайте този вкусен чай за бързо отслабване

Чай

Ежедневният прием на чая с канела и лимонов сок има по-голям принос за загуба на тегло от диетите и упражненията. Ползвате ли го редовно, ще трансформирате тялото си бързо.

Вижте как се приготвя тази проста напитка, която трябва да консумирате сутрин и вечер, всеки ден, за да се сбогувате с излишните мазнини.

Чай с канела за отслабване

Необходими продукти: 1/2 пръчка канела, 1 с.л. мед, 1 с.л. лимонов сок, 1 ч.ч. вода.

Начин на приготвяне: Вземете канелата и я поставете в тенджера с чаша вода. Варете от 5 до 10 минути, прецедете с сместа и я налейте в чашата. Добавете 1 с.л. мед и лимонов сок в сместа. Разбъркайте добре и вашата напитка е готова. Наслаждавайте ѝ се всеки ден, сутрин и вечер!

Медът, е много ефективен за контролиране на нивата на холестерола и кръвната захар в организма в сравнение с други подсладители. Състои се от много хранителни витамини, минерали с ензими и полифеноли.

Поддържа храносмилателната система здрава и осигурява облекчение при възпаление. Той е ценен за хората, които желаят да отслабнат, защото е източник на енергия и притъпява глада.

Лимоновият сок, е богат на витамин С и флавоноиди. Той премахва оксидативния стрес в тялото, което води до възпаления. Освен това укрепва имунната система и предпазва тялото от инфекции. Според скорошно японско проучване е доказано, че лимоновите полифеноли се борят с трупането на излишни килограми.

Канела

Канелата, от своя страна, ефективно действа за намаляване на апетита и повишава инсулиновата чувствителност, за да стабилизира нивата на кръвната захар в организма. Освен това контролира нивото на холестерола и подобрява кръвообращението по време на тренировки. Целият този процес е много благоприятен за намаляване на теглото.

Така че просто отидете в кухнята и започнете приготвянето на тази прекрасна напитка. Консумирайте я редовно и задействате процеса на отслабване.

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати