Чудни дренажни напитки за скоростно отслабване

сок от бреза

Искате да отслабнете? Процесът на отслабване е твърде бавен?

Тези напитки ще ви помогнат да го ускорите. Използвайте една от долните рецепти и много скоро ще кажете сбогом на наднорменото тегло!

Една от причините за пълнотата е задържане на течности в тялото и в мастните клетки. Мастната тъкан има способността да абсорбира и задържа вада като гъба. И това не само увеличава обема и теглото, но също така забавя всички метаболитни процеси в тях.

Само когато излишната течност изчезне, започва изгарянето на мазнините. В допълнение, заедно с излишния флуид, от тялото се елиминират токсините и продуктите от разлагането. В мастните клетки метаболитните процеси се нормализират, което означава че изгарянето на мазнините се увеличава.

Въоръжете се с тези 6 рецепти за дренажни напитки, които лесно се приготвят вкъщи!

1. 2 с.л. нарязани листа от билката майка и мащеха се добавят към 200 мл вряла вода. Настойката се оставя за 1 час в термос и се прецежда. Пие се по 1 с.л. сутрин и вечер преди хранене.

2. 1 ч.л. сухи, натрошени листа от бреза се добавят в 200 мл гореща вода. Добавя се 0. 5 ч.л. мед, пие се 30 минути преди хранене два пъти на ден.

3. 30 г плод от касис се изсипва в 500 мл вряща вода. Охладената настойка се приема 3 пъти на ден по 0. 5 ч.ч.

чай от ягоди

4. Залейте 2 с.л. сушени ягоди - плод и листа с чаша вряла вода. Престояват така 2 часа, пие се по 1 с.л. 4 пъти на ден преди хранене.

5. Залейте 2 ч.л. сух цвят от невен в 500 мл вряла вода. Престоява така 20 минути, приема се по 0. 5 ч.ч. три пъти на ден преди ядене.

6. Изсипете 1 ч.л. сухи стебла от полски хвощ и го залейте като чай с вряла вода. Пеете три пъти на ден по ¼ ч.ч.

Тези напитки не само намаляват обема и теглото, но връщат еластичността на кожата в резултат на което, фигурата става по-ясно изразена и стегната.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати